Valborg

Jag har suttit framför datorn nÄgra ggr, i full fÀrd att skriva ett inlÀgg, men sen blir det stopp. Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, vad jag ska skriva, hur jag ska skriva. 
 
Idag har det varit en rÀtt bra dag. HÀrom dagen fick jag hem min
Welify Nackmasserare. En typ tensapparat för nacken. Oj, den var bra. Det stog att man sov bĂ€ttre efter man anvĂ€nt den, och jag kan hĂ„lla med. Jag sover lite lugnare, mer jĂ€mt. SĂ„ idag har jag haft en hel del energi. Kan ocksĂ„ bero pĂ„ att hela familjen förutom jag och Doris har varit borta halva dagen.... 😄
VÀldigt lugnt för öronen.....
 
Jag har sprungit runt en hel del pÄ gÄrden idag. Jag har fyllt nÄgra lÄdor med ensilage. Rallat ved, bÄde in och till slogboden. Fixat tre nya odlingslÄdor i form av gamla pallkragar. Jag fick en pÄse jordÀrtskockor som behövde fÄ ett eget space. Jag har grÀvt upp luftlöken som ocksÄ behöver ett eget space. Sen Àr det en lÄda kvar som troligen blir anvÀnd till nÄgot spÀnnande....
 
Nu sitter jag hÀr och Àr lite sliten. Doris har jag slÀpat ut i omgÄngar idag. Just nu har det nog slutat blÄsa, ska vi gÄ ut igen och elda i slogboden?
Jag hade kunnat vara ute dygnet runt i vissa perioder. Ligga och grÀva i nÄgon rabbat, springa fram och tillbaka med skottkÀrran full i saker, vattna, spana, njuta och se saker vÀxa. 
 
HĂ€rom dagen bestĂ€llde jag nĂ€ringspreparat som fĂ„tt vĂ€ldigt bra kritik som jag sett och lĂ€st om. Jag ska testa tvĂ„ mĂ„nader, för Ă€ven med dom sĂ„ skulle sömnen bli bĂ€ttre. Jag drack nĂ„got som fungerade förra Ă„ret, men sen fick jag inte tag pĂ„ nĂ„got mer i tid, sĂ„ jag la ner....men det var positiva resultat iaf 😀
Jag hoppas dom hÀr Àr sÄ bra som dom lÄter av alla andra! 
 
HÀr hemma Àr det lite lugnare. Jag antar det delvis beror pÄ att jag Àr hemma, sÄ jag kan rodda med allt mellan tupplurarna. 
 
I början var det extremt jÀttejobbigt. Och livet kÀndes verkligen totalt onödigt. Jag har fortfarande sÄna dagar men jag stannar upp och försöker ta det vÀldigt chill dÄ. Sen kan jag inte styra över min sömn vissa nÀtter och dÄ Àr det liksom kört.
(Jag hoppas det blir bÀttre nu.) 
 
Natt 1, gÄr rÀtt ok.
Natt 2, dÀr tar orken slut fullt och fast.
Natt 3, hÀr kommer yrseln och minnes svÄrigheter.
Natt 4, hÀr bryter jag ihop. 
Typ sÄ Àr det. 
Och kommer allt annat ocksÄ dÄ sÄ blir det inte bra. 
 
BalansgÄng. 
Helst. 
 
Ha en trevlig Valborg 💚
 
 
 
Â