Over & out

Lördag och utcheck.
 
Imorgon är jag ledig. Lite oplanerat så där, men det funkar. 
😀
 
Det har varit mycket på slutet och efter den här veckan så känner jag att det ska bli skönt att avsluta starten på ett vis. Här kör vi full gas direkt, men som sagt, det har gått väldigt bra. Det känns bra. 
 
Livet tuffar på. Jag känner att saker lossnar vart efter tiden går. Och ja det är en konst att balansera livet. Ibland lutar det för mycket åt något håll, men hallå? Det är precis så det ska vara för att vi ska lära oss att känna känslor. Och hur vi tar hand om dom. 
 
Mitt skede är bland annat just nu, att acceptera vissa sidor hos mig, som jag haft hela livet men som jag inbillat mig att det varit fel.
Så varför har vi dom? För att vi är dom. För dom är vi. Punkt. 
 
Det är den här sidan som "svämmat över". Jag alltså. Jag kunde inte hålla mig själv inne och gömd längre.
 
 
"Bra försök Hellen, men vad trodde du egentligen?"
 
Allt det här jag känner, ser, inbillar mig osv, är ju jag. 
Det är så logiskt att man blir mörkrädd för enkelheten. 
 
Ofta kan jag känna att den här resan vi gör i livet, all vår utveckling, kunskap, allt självförverkligande är en enda resa tillbaka till början.
Till ruta ett. 
 
Att vi kommer, egentligen ingenstans i livet, för att vi gör saker för komplicerade. Vi uppfinner hjulet åter och åter. Det är så det känns. Och tittar vi på världen som en spegel så är det antagligen riktat fullt och fast mot skribenten själv....
 
🙃
 
Sova  nu? 
Kall dusch först. Sen sova...