Gott Nytt År

 
Fredag.
NyÄrsafton.
Eftermiddag. 
Året har kommit till sitt slut, och imorgon Ă€r det ett nytt Ă„r. Nya möjligheter fĂ„r vi varje dag, men pĂ„ nĂ„tt vis sĂ„ Ă€r det Ă€ndĂ„ skönt att det finns en början och ett slut pĂ„ saker. För ett slut innebĂ€r alltid en början. Och tvĂ€rtom. 
 
Vad tror ni det nya Äret kommer att föra med sig?
För er?
Vad önskar ni att det ska innehÄlla?
Och hur tar ni er dit? 
 
Jag kÀnner inget specifikt inför det nya Äret för min del, inte mer Àn vad jag berÀttat innan, att det blir mer en uppdatering av mina nuvarande sidor.
Det kÀnns rÀtt lugnt. Saker flyter pÄ. Avslutas.
Glider ivÀg ur synhÄll. VÀxer fram.
TÀnk er bilden att man gör en bondomelett.
I en form ligger det korvslantar, köttbullar och skuren skinka i bit. 
NĂ€sta Ă„r kĂ€nns som Ă€ggstanningen som hĂ€lls över för att det ska kunna bindas ihop till en omelett. Jag vet att jag har rĂ€tt mĂ€rkliga jĂ€mförelser ibland, men vem har sagt att jag Ă€r som alla andra? 🙈 
 
Jag ser mÄnga uppdateringa frÄn mÀnniskor som vill förÀndra vÀrlden till ett mer sanningsenligt och bÀttre stÀlle att bo pÄ. 
 
Jag hÀnvisar till Michael Jaksons Man in the mirror i detta lÀge. För om du sÄ hett vill efterstrÀva en mer sanningsenlig vÀrld, sÄ starta med dig sjÀlv sÄ ska du se hur tanken om en sanningsenlig vÀrld förÀndras och du ser saker frÄn ett högre perspektiv. 
 
För hur det Àn Àr sÄ söker du efter saker som du behöver i ditt liv, inte saker som vÀrlden behöver.
Du Ă€r ju din vĂ€rld, och den nuvarande samhĂ€lls vĂ€rlden som du ser, Ă€r din spegelbild. Tycker du att du behöver mer sanning i vĂ€rlden, sĂ„ Ă€r det du som behöver mer sanning i den egna vĂ€rld. 💛 
 
Gott nytt Är pÄ er, och tack för att ni lÀser min lÀtt förvirrade blogg. 
💝
 
 Gott